Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Mexikanskt Uteservering

Recensioner - Zocalo Södergatan

8,1/10
373
Södergatan 3, 211 34 MalmöVisa karta

Genomsnittspris 160 kr

–30% på à la carte!

Reservation

Hitta ett bord

−30 %

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,1/10
Mycket bra bord373 omdömen
8,5/10

Mat

8,1/10

Service

7,5/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Hygglig valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Willow L.

    22 november 20211 omdöme

    4/10
  • Gunilla H.

    18 november 20215 omdömen

    6/10

    Bra och stabilt fastfoodställe. Fräsch mat. Dryckerna var begränsade till öl om man vill ha alkoholhaltiga drycker, men spännande lenandet.

  • Kim G.

    14 november 20211 omdöme

    9/10

    Mycket god mat

  • Susanne E.

    6 november 202168 omdömen

    9,5/10

    Bra restaurang, med en utmärkt miljö när man har barn med sig. En lekhörna på plan 2 gjorde att alla hade det bra.

  • Tara H.

    25 oktober 20214 omdömen

    10/10

    Delicious and fresh food!

  • Melissa P.

    24 oktober 202125 omdömen

    10/10

    Mycket trevlig personal med Mycket god mat allt var perfekt????kommer besöka dem igen!

  • Viveca S.

    22 oktober 20217 omdömen

    7,5/10

    God mat o vänlig personal. Lite för mycket snabbmatsställe för fredagsmys.

  • Maria P.

    10 augusti 20218 omdömen

    8/10

    Priserna var högre än uppgivet inne på restaurangen. De tog 115kr istället för 110kr vi fick dock -30% via The Fork. Atmosfären var färggrann. Roligt att ha provat. Mysigt på övervåningen.

  • Rasmus B.

    2 augusti 20213 omdömen

    7,5/10

    Helt ok smagende og mættende mad. Kunne måske ønske, at det var lidt mere spicy, eller muligheden for at få det lidt mere spicy. Lidt nederen, at man ikke kan få en rigtig øl.

  • Emma N.

    22 juni 20217 omdömen

    6,5/10

    God mission District bowl. Atmosfären i restaurangen är som den i ett stressat och opersonligt köpcenter. Musiken är hektisk och för hög. Övervåningen är alltid stängd.

  • Aldijana T.

    18 mars 20213 omdömen

    4,5/10
  • Lucas F

    16 mars 20211 omdöme

    8/10

    God smakfull mat

  • Ayman E.

    4 december 20202 omdömen

    9/10

    Nice

  • Therés R.

    10 november 202013 omdömen

    9,5/10
  • Helene w.

    25 oktober 20201 omdöme

    7,5/10

    Enkelt men gott. Minus för musiken som var stressande.

  • Camilla P.

    24 oktober 202060 omdömen

    9,5/10

    Äntligen lite hetta i maten. God burrito med majstortilliabröd är en fröjd för en glutenallergiker. Perfekt läge mitt på gågatan med möjlighet att sitta ute eller inne utan tröngsel.

  • Melani p.
    Melani p.

    18 oktober 20209 omdömen

    5,5/10

    Mycket god mat men ingen service. Det är självservice som gäller. Saknar musik i matställen, annars mycket tyst och tråkigt stämning.

  • Michael S.

    13 oktober 202010 omdömen

    6/10

    Maten OK, Servicen god, Utbud sv 3.5% öl över medel! Tips till ägaren! Ta bort att vin kostar 55 SEK från menyn på hemsidan! Det finns varken vin eller latinamerikanska drinkar att få!

  • Niklas W.

    5 oktober 202012 omdömen

    4/10

    Bra mat, men väldigt arrogant service. Har ätit här flera gånger och även om jag försöker vara trevlig mot personalen, är de kaxiga och arroganta varje enda gång. Helt otroligt!

  • Susanne E.

    26 september 202068 omdömen

    9/10

    En egen lekhörna för barnen, gjorde att måltiden kunde avnjutas lugnt. Ingen besvärande väntetid. Dessutom Var maten också jättegod.

  • Evelina J.

    19 september 20204 omdömen

    7/10

    Jättegod mat som verkligen smakade som vi var i Mexico. Det hade varit trevligt med lite mysig bakgrundsmusik. Det var så tyst i restaurangen då vi inte var så många inne. Kändes lite akward ????

  • Therés R.

    18 september 202013 omdömen

    9,5/10

    Alltid superbra! Det går fort att få maten, nu vid senaste besöket var rätterna jättefint presenterade! Jättetrevlig, serviceminded personal. Kommer definitivt tillbaka fler gånger!

  • Henrik L.

    18 september 202028 omdömen

    7,5/10

    God och smakrik mat. Gillar konceptet.

  • Analya G.

    27 augusti 20203 omdömen

    9/10

    Alltid otroligt gott!!! Så rena fräscha smaker ????

  • Pernilla D.

    28 juli 202075 omdömen

    8/10

    God mat till bra pris

  • Erica L.

    17 juli 202018 omdömen

    5,5/10
  • Therés R.

    16 juli 202013 omdömen

    8,5/10

    Blir alltid väl bemött varje gång vi äter på Zocalo (eller beställer för avhämtning) av trevlig personal. God mat, enkla rätter som serveras snabbt! Rent och fräscht i restaurangen.

  • Tony B.

    14 juli 202080 omdömen

    7,5/10
  • Martina O.

    14 juli 202018 omdömen

    7,5/10

    Velat beställa torta la diabla flera gånger men de säger att den alltid är slut. Hur kan det vara så?! Riktigt trist! I övrigt, toppenställe.

  • My T.

    11 juli 20201 omdöme

    4,5/10

    Personalen lade inte märke till en, jag fick inget service. Jag fick vänta länge innan jag gick fram disken och bad om beställning. Maten var bra men ingen speciellt.

  • Gunilla e.

    5 juli 20205 omdömen

    9/10

    Supergoda tacos, välsmakande och fräscha. Valde att sitta ute mot gågatan, inte så mysig miljö. Nästa gång sitter vi inne, färgsprakande och mysig inredning

  • Aldin D.

    5 juli 202016 omdömen

    10/10

    God mexikansk mat till bra priser, fräscha lokaler och mycket bra service. Vi åt enchiladas med kyckling och tacos med pulled beef. Båda rätter var utsökta.

  • Sven E.
    Sven E.

    3 juli 20201 omdöme

    7/10

    Brödet till vår önskade rätt var slut, så vi fick välja en annan maträtt. Inga problem med det egentligen, men ändå.

  • Mikael G.

    25 juni 202027 omdömen

    7/10

    Litet ställe i väldigt bra läge med platser både inne och ute. Bra alternativ till vanlig snabbmat. Standardmässiga rätter, men gott och smakfullt.

  • Inger P.

    4 juni 202016 omdömen

    7,5/10

    God mat till något högt pris. Skulle vilja riktiga bestick att äta med ( de har”picknickbestick” i trä som är urusla att äta med). Trevlig personal.

  • Inger P.

    23 maj 202016 omdömen

    7/10

    God mat men lite tråkig stämning

  • Yvonne J.

    22 maj 20201 omdöme

    5/10
  • Iman K.

    12 mars 20201 omdöme

    10/10

    Jätte bra :) och gött

  • Sandra A.

    26 februari 20202 omdömen

    5/10

    Servicen haltar, brist på information från personalen bl. a om tillbehör och släng sorteringen. Maten ok.

  • Frida A.

    20 februari 20203 omdömen

    7,5/10

    God mat men trodde det var bordsservering. Men vi var väldigt nöjda och mätta när vi var klara ????

Tripadvisor-omdömen

16Tripadvisor-omdömen

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning